Duplo b

Geloven in grote eerste stappen voor kleine kinderen.

Onze grote stenen openen een wereld vol speelmogelijkheden voor peuters: grenzeloos, divers en leuk!

Vaardigheden voor de 21e eeuw.

Sommige vaardigheden leer je het best buiten het klaslokaal om. Een voorbeeld daarvan zijn de emotionele vaardigheden waardoor kleintjes gelukkig en vol zelfvertrouwen aan het leven kunnen beginnen. Daarom zijn onze speelsets op maat gemaakt voor peuters, ter stimulering van hun…

Doorzettingsvermogen.

Het klinkt vreemd, maar het is net zo waardevol als het niet lukt om Lego Duplo stenen op elkaar te krijgen als wanneer ze daar wel in slagen. Van de eerste keer leren om twee stenen tegen elkaar te klikken tot uiteindelijk alles bouwen wat ze zich kunnen voorstellen: de uitdaging aangaan is een grote eerste stap voor kinderen om te leren om de moed nooit op te geven.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Zelfexpresie.

Er is geen foute manier om met Duplo stenen te spelen. Zodra kinderen dat begrijpen, opent zich een wereld van grote mogelijkheden om hun eigen verhalen te bedenken en deze te creëren en uit te beelden via leuke thema’s, diverse personages en likkebaardende kleuren.

Zelfvertrouwen.

Elke keer dat kinderen een oplossing vinden voor uitdagingen of onverschrokken een nieuw avontuur aangaan, krijgt hun vertrouwen een grote boost. Ze kunnen dit zelfvertrouwen met Duplo stenen gelukkig op een ideale manier ontwikkelen en uiten. En het begint allemaal met twee stenen die ze aan elkaar klikken…

Shop op vaardigheid

De hersenen van een kind ontwikkelen zich het snelst in de eerste drie levensjaren. Plezier is het belangrijkste mechanisme dat deze ontwikkeling ondersteunt. In een wereld waarin constant alles verandert, zullen kinderen gelukkiger en gezonder worden als ze de juiste basisvaardigheden hebben ontwikkeld om hen een leven lang te ondersteunen.

Daarom ontwerpen we al meer dan 50 jaar Lego Duplo sets die kinderen ondersteunen bij hun ontwikkeling in de belangrijkste levensfase. Dit doen we in nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen voor jonge kinderen en wereldberoemde experts. We geloven in een groot begin voor kleine kinderen. We creëren een wereld vol speelmogelijkheden met producten waarmee kinderen niet op een goede of verkeerde manier kunnen spelen. En waarin ieder kind zijn eigen persoonlijkheid kan ontwikkelen en zijn fantasie de vrije loop kan laten. Onze sets worden opgebouwd uit verschillende personages, leuke thema’s en in kleuren om bij te kwijlen, zo mooi. Ze passen op eindeloos veel manieren bij elkaar en ondersteunen het natuurlijke ontdekkings- en leerproces van kinderen. De kleine details in het ontwerp van Duplo speelsets dragen bij aan een grote eerste stap in het leven.