Creator Expert

De LEGO Creator Expert sets zijn echt iets voor jou wanneer je op zoek bent naar een bijzondere set. Deze bijzonder gedetailleerde modellen vragen de nodige ervaringen & creativiteit en bieden een fantastische bouw ervaring. Deze 16+ Expert sets zijn speciaal gemaakt voor volwassenen en je vind hier prachtige modellen van voertuigen, modulaire gebouwen, bekende monumenten, kermisattracties en sets om je eigen winterdorp te maken. Koop deze prachtige Creator Expert sets als uitdaging voor jezelf of als ideaal cadeau!

Modulaire gebouwen.

Verzamel en bouw een complete stad met deze serie aantrekkelijke modellen. Elk model heeft een opvallende, kleurrijke gevel vol leuke, decoratieve elementen. De gedetailleerde interieurs zijn toegankelijk via snel te verwijderen secties en onthullen een weelde aan mooie details en verborgen verrassingen. Modulaire Gebouwen heeft onlangs het 10-jarige jubileum gevierd. De lancering van het nieuwste modulaire gebouw is ondertussen uitgegroeid tot een jaarlijkse gebeurtenis waarnaar reikhalzend wordt uitgekeken.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Er zijn nieuwe verpakkingen geïntroduceerd voor volwassen bouwers, die het makkelijker maken om producten te vinden die aansluiten bij hun interesses en passie. Of je nu geïnteresseerd bent in sport, film, kunst, voertuigen, bekende gebouwen of kermisattracties, met deze sets komen je ideeën tot leven in de vorm van stenen. Op deze nieuwe verpakking staat duidelijk aangegeven bij welke interesse elk product aansluit. Daarom is besloten het Creator Expert merk uit het assortiment te halen. Hoewel het merk niet zal worden vermeld op toekomstige verpakkingen, zal het assortiment dezelfde geavanceerde bouwsets en verzamelbare sets blijven bevatten. Met deze sets is uren bouwplezier gegarandeerd.