Minecraft

Breng de wereld van Minecraft tot leven met dit unieke speelgoed. Met authentieke minifiguren en iconische gepixelde details uit deze virtuele wereld, zijn onze sets de beste cadeaus voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassen minecrafters. Of je nu je eigen gebouwen of Creepers, boomhutten en andere plekken uit de game nabouwt, deze constructiesets kunnen keer op keer worden gebouwd. Ontdek de oneindige werelden van Minecraft en oefen je bouwvaardigheden met dit speelgoed om te verzamelen voor meisjes en jongens.

Viering.

 

Lego Minecraft is lego’s viering van een van de meest innovatieve en succesvolle videogames ooit! Bovendien is het gebaseerd op blokken, dus dat is natuurlijk echt iets voor lego… Lego’s authentieke Minecraft personages en fysieke onderdelen zorgen ervoor dat alle avonturen en verhalen van de creatieve bouwgame recht (of misschien beter gezegd ‘in kubusvorm’…) in de handen van je kinderen belanden.

Geef creativiteit een boost.

De sets helpen kinderen innovatieve manieren te vinden om hun meest gekoesterde Minecraft avonturen na te bootsen, waardoor ze nog ijveriger aan het werk gaan dan deze enorme bij zou kunnen…

BEKIJK ONZE PRODUCTEN