Jurassic b

Jurassic World: Ontdek alles wat er te weten is over lego dinosaurussem.

De dinosaurusactie begint hier!

Geef fans toegang tot de van Lego stenen gebouwde Jurassic World van geweledige dinosaurussen, waar ze hun creativiteit tot grote hoogte kunnen laten stijgen en helden of schurken kunnen worden in hun eigen spanende verhalen.

In Lego Jurassic World kunnen kinderen onbegrensde dinosaurusavonturen beleven met leuk bouwspeelgoed dat ook als verzamelobject kan dienen, zoals dinosaurusfiguren, minifiguren, voertuigen met allerlei leuke details en nog veel meer. Fans van Jurassic World, en alle andere liefhebbers van dinosaurussen, kunnen hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze op jacht gaan, vangsten doen, achtervolgingen inzetten en op reddingsmissie gaan op het eiland Isla Nublar.

Maak kennis met de personages.

De vriendelijke onderzoeker Owen Grady, de dinosaurusklonende wetenschapper Dr. Henry Wu, paleodierenarts Zia Rodriguez… Kom meer te weten over deze en andere minifiguren waarmee je de actie na kunt spelen in deze wondere wereld.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Een dinosaurus voor elke leeftijd.

Ontdek sets om fans van alle leeftijden blij mee te maken. Van eenvoudig te bouwen speelset die erop zijn gericht om avonturen na te spelen met heldhaftige personages, schurken, beroemde gebouwen en geweldige voertuigen, tot uitdagender constructiesets om blikvangers mee te maken, er zijn mogelijkheden te over om de creativiteit te prikkelen. Jong of oud, een beginner in Jurassic World en LEGO bouwsets of een ervaren bouwer die alle films heeft gezien… Er is voor elk wat wils, dus doe mee!

Ook 4+ sets voor de jongste legofans zijn in deze categorie aanwezig.