Star Wars

Lego Star Wars: Zo spelen we!

Spelen kan verder gaan dan aleen bouwen. Ga uit je comfortzone en maak je eigen Lego Star Wars meesterwerken. Of je nu een inspirerende schilder, een fotograaf of een filmmaker bent, je kunt je eigen buitenaardse creaties maken.

Reis naar een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan voor grenzeloze, steentjesrijke avonturen.

Van 4+-startsets waarmee jonge kinderen leren bouwen tot de Ultimate Collector Series voor wat meer door de wol geverfde bouwers: de Lego Star Wars collectie heeft voor elk wat wils. Kinderen en gepassioneerde fans van alle leeftijden zullen het geweldig vinden om scènes uit de films, videogames en tv-series te herbeleven met iconische Star Wars helden en schurken, voertuigen, sterrenschepen en planeetdecors. De authentiek gedetailleerde bouwmodellen zijn ook fantastisch om neer te zetten en naar te kijken. Dus begin met je Lego Star Wars reis en moge de Kracht je bijstaan!

Rollenspel met helden en schurken.

Wanneer je een scène naspeelt uit je avoriete verhalen of je eigen gevechtsavonturen in de ruimte beleeft, moet je een keuze maken. Vecht je het goede gevecht om het sterrenstelsel te redden of sluit je aan bij de duistere kant en regeer je met een ijzeren vuist?

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Het perfect cadeau voor fans.

Met deze lege bouw je niet alleen speelgoed, maar bouw je hoop voor de toekomst van het sterrenstelsel. Van jonge Jedi-in-opleiding tot volwassen fans en verzamelaars; iedereen kan een Lego bouwset vinden om al hun favorieter epische ruimtegevechten te bouwen, op te zetten en opnieuw te beleven. Vind inspiratie in modellen gebaseerd op iconische scenes uit alle negen films en de nieuwe live action serie The Mandalorian.