Ninjago

Lego Ninjago is een spannende wereld van ninja’s die tegen het kwaad strijden. Je kind zal het leuk vinden om spannende en gevarieerde avonturen te verzinnen.
Welkom in de fascinerende wereld van ninjago, waarin een team van dappere jonge ninja’s de strijd aangaat tegen de krachten van het kwaad. Kinderen genieten volop van het bouwen van dit schitterend gedetailleerde Lego avonturenspeelgoed, waaronder alle personages, draken, robots en bewapende voertuigen uit de zeer populaire Ninjago Masters of Spinjitzu tv-serie.
Leuke ninja’s, grote gevechten en… levenslessen.

Speel avonturen boordevol actie na.
Kinderen kunnen de Ninjago tv-serie of de Lego Ninjago film bekijken en hun favoriete scènes naspelen, zoals de spannende gevechten tussen hun ninjahelden, zoals Cole, Jay en Zane en een groot aantal schurken. Wie gaat dit gevecht tussen goed en kwaad winnen?

Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole zijn de megavaardige en vooral ook moedige ninja’s die de wereld beschermen tegen een hele reeks gevaarlijke vijanden. Ontdek hier meer over deze heldhaftige ninja‘s en de unieke krachten waarover zij beschikken.

Leren hoe je een echte ninja wordt!

Kinderen krijgen een leuke bouwervaring tijdens het in elkaar zetten van hun ninjago actiespeelgoed dat ze vervolgens gebruiken om een dappere ninja te zijn en alles te leren over hun positieve waarden, zoals geloven in jezelf, anderen helpen en altijd proberen je volle potentieel te benutten.

Het perfecte cadeau voor creatieve kinderen.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor actieve en creatieve kinderen? Lego biedt een geweldige collectie ninjaspeelsets om zelf te bouwen die hun fantasie prikkelen en waar ze urenlang speelplezier aan zullen beleven, waaronder minifiguren om te verzamelen, angstaanjagende draken, gedetailleerde tempels en coole speelgoedauto’s.