City c

Met Lego City kunnen jonge bouwers zich onderdompelen in de aspecten van het stadsleven die hen het meest inspireren. Er zijn altijd nieuwe missies te vervullen, problemen op te lossen, voertuigen om te rijden (of vliegen), en keuzes die moeten worden gemaakt. En terwijl ze beslissen over de verhaallijnen en helden van hun avonturen, ontwikkelen ze ondertussen waardevolle, belangrijke levensvaardigheden!

Voor wie zijn Lego City sets?

Iedereen hoort hier thuis in Lego City – alle leeftijden, geslachten en interesses zijn welkom. En degenen met een grote verbeelding (en een voorliefde voor pizza) zullen hier bijzonder goed passen…

Lego City houdt van rollenspel

Elke verhaallijn is welkom, en klaar om verder uit te bouwen. Dus een nieuwe set is niet alleen ‘iets om toe te voegen aan de collectie’ – het is een kans om de verhalen die ze kunnen maken uit te breiden, waardoor hun verbeelding kan opbloeien.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Lego 4+ speelsets – de perfect sets voor jonge bouwers

Lego City zit vol met spannende gebouwen, coole voertuigen en eindeloze mogelijkheden om belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen door creatief spelen en is daardoor de ideale introductie tot bouwen met Lego. Kijk maar naar de rode 4+ markeringen op de doos – met startstenen en stap-voor-stap instructies speciaal gericht op kleuters, om hun vertrouwen en trots te laten groeien als hun creatie vorm krijgt.

Met de steren van de populaire tv-show!

Kinderen kunnen rollenspellen spelen als hun favoriete personages uit Lego City Adventures – zoals de geniale brandweercommandant Freya McCloud, de excentrieke klusjesman Harl Hubbs en de altijd heldhaftige luitenant Duke DeTain!

Lego Instructions Plus

Bouwen is nu nog makkelijker! Met de Lego Bouwinstructies-app kun je je nieuwe Lego City set inzoomen, draaien en bekijken als een 3D-model (en zelfs in de ghost view-modus), waardoor het veel gemakkelijker wordt om met je Lego stenen te bouwen, op welke manier je maar wilt!