Ideas B

Lego Ideas: Waar Lego dromen worden geboren.

Lego Ideas bouwsets zijn gecreëerd door Lego fans en er is door Lego fans op gestemd. De vele, spannende modelsets zijn geïnspireerd door het dagelijks leven, historische momenten, eigentijdse cultuur of volkomen originele ideeën. Je kunt er mee spelen en ze tentoonstellen. Het is een Lego wereld vol creatief plezier en dankzij de onbegrensde mogelijkheden die de stenen bieden, is het een geweldig cadeau-idee voor alle leeftijden.

Hoe werkt het?

Als je ouder bent dan 13 jaar kun je bij Lego Ideas duizenden leuke Lego ideeën vinden die echte Lego producten zouden kunnen worden. Ze zijn ontworpen door Lego fans van over de hele wereld en bevatten heel veel geweldige modellen zoals voertuigen, futuristische ruimtestations en bekende scènes uit beroemde films. Bekijk alle geweldige modellen, en als je 13 jaar bent (of ouder) dan kun je stemmen op jouw favorieten. Als een idee binnen een bepaalde tijd 10.000 stemmen krijgt, wordt het beoordeeld door een Lego beoordelingspanel en kan het een echt product worden dat je vervolgens in je plaatselijke Lego winkel kunt kopen. Al heel veel goede ideeën zijn Lego Ideas producten geworden, dus help mee om de volgende te vinden!

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Onbeperkte ideeën

Sluit je aan bij de community van Lego Ideas en ga op onderzoek uit in een wonderlijke wereld van onbegrensde creativiteit. Op deze plek tonen Lego fans het coole concept van hun eigen ontwerp aan andere gedreven Lego fans, zodat ze deze samen kunnen bewonderen, bespreken, delen en hun stem kunnen uitbrengen op hun favorieten. Dus kom erbij en zie waar met stenen gebouwde dromen uitkomen…

Lego Ideas veranderd fans in ontwikkelaars van prachtige ontwerpen en inventieve oplossingen. Je zelfontworpen legoset, wat wil een fan nog meer.