Technic

Lego Technic-speelgoed tilt Lego-sets naar een geheel nieuw niveau. Of het nu gaat om versnellingsbakken, wielen of assen, er is geen betere manier voor jonge bouwers om spelenderwijs te leren hoe echte machines werken. En met Control+, de gratis app die verbinding maakt met veel gemotoriseerde Lego Technic-sets, kun je beweging, geluid én gloednieuwe uitdagingen toevoegen.

Ontdek zeer gedetailleerde modellen geïnspireerd op iconische voertuigen en machines uit de echte wereld. Door hun indrukwekkende functionaliteit hebben deze modellen realistische bewegingen en authentieke details om enthousiast te maken en te inspireren.

Een leuke bouwuitdaging.

Geniet elke keer van een geweldige bouwervaring met indrukwekkende modellen die een praktisch inzicht geven in techniek en technologie.

Het echte bouwen.

De meeste complexe voertuigontwerpen, van de meest iconische automerken, zorgvuldig nagebootst met lego Technic elementen.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Control+

Maak een geweldige speelervaring mogelijk met Control+. De gratis app biedt nieuwe manieren om Lego Technic modelspeelgoed te besturen. Ontdek realistische bewegingen en authentieke geluiden, evenals spannende uitdagingen en directe feedback.