Classic

Lego Classic speelsets barsten van de inspiratie en bouwideeën die kinderen helpen hun creatieve potentieel te ontsluiten. De kleurrijke bouwstukken zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen en maten voor de bouw van allerlei Lego-speelgoed, terwijl eenvoudige bouwinstructies voor leuke modellen helpen om de creativiteit van kinderen op gang te brengen. Kies uit een breed scala aan spannende bouwsets om de oneindige veelzijdigheid van de Lego-steen te ontdekken.

Kinderen helpen bij het ontwikkelen van belangrijke levensvaardigheden.

Lego Classic bouwsets geven kinderen ideeën en inspiratie met spannende modellen die onbeperkt, oneindig spel stimuleren. Terwijl ze ontdekken hoe leuk het bouwen van hun eigen Lego speelgoed is, ontwikkelen kinderen creatieve en fijne motoriek waar ze hun leven lang profijt van hebben. Leren was nog nooit zo leuk!

Laat verbeelding voor zich spreken.

Kinderen kunnen genieten van oneindige creativiteit met Lego Classic bouwspeelgoed. Kinderen innoveren en ontdekken als ze nieuwe en fantasierijke manieren vinden om spannende Lego dieren, -gebouwen en -objecten te creëren. Er is keuze uit wielen, deuren, ramen, scharnieren, ogen en stenen in allerlei vormen en maten. Ze kunnen dus alles bouwen wat ze zich maar kunnen voorstellen!

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Speelgoed bouwen voor jonge kinderen en kleuters.

Jongens en meisjes van 4 jaar en ouder kunnen eindeloos genieten van actief spelen met Lego Classic speelsets. En met de eenvoudig te volgen bouwinstructies die bij elke set zijn inbegrepen, kunnen zelfs nieuwe bouwers trots zijn op het bouwen van hun eigen Lego speelgoed.

Duik in een schatkist vol legostukken.

Lego Classic sets barsten van de Lego bouwstenen en -stukken in allerlei kleuren, vormen en maten. Kies uit een breed scala aan inspirerende speelsets met wielen, ogen, ramen en nog veel meer, en ontdek een schat aan inspiratie voor je eigen unieke creaties.

Het creatieve plezier eindigt nooit met Lego Classic speelsets. Dit inspirerende bouwspeelgoed is ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar, en is een indrukwekkend cadeau voor elke gelegenheid. En met een breed scala aan beschikbare speelsets vol met allerlei Lego stenen en stukken, is er een heel universum van creativiteit voor kinderen om te verkennen!