Creator

Met de Lego Creator 3in1 serie kan je kind experimenteren met huizen, auto’s, vliegtuigen en wezens. De Lego Creator 3-in-1 sets bieden je kind de keuze uit 3 spannende bouwprojecten, voor nog meer bouw- en speelplezier.

Eindeloos speelplezier.

Met Lego Creator 3in1 beleef je eindeloos speelplezier.
Lego Creator 3in1 sets bevatten drie modellen en geven zo toegang tot een wereld boordevol bouwmogelijkheden! Lego fans zullen het geweldig vinden om de modellen te bouwen, aan te passen en opnieuw te bouwen! Creator 3in1 biedt bouwers uren speelplezier dankzij een scala aan modellen, waaronder coole speelgoedauto’s, angstaanjagende wezens en prachtig gedetailleerde huizen.

Creativiteit.

Creatieve kinderen kunnen de drie modellen in elke set bouwen of zelf met de honderden kleurrijke Lego stenen aan de slag gaan en hun eigen creaties maken. Dit unieke Lego bouwspeelgoed stimuleert kinderen om nieuwe dingen te bedenken en te genieten van eindeloos fantasierijk speelplezier terwijl ze verhalen over hun modellen verzinnen. Wanneer een verhaal eindigt, kunnen de stenen worden gebruikt om onmiddellijk een gloednieuw model te maken voor een gloednieuw avontuur!

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Drie keer zoveel.

Iedere bouwset biedt kinderen drie keer zoveel speelplezier, omdat ze niet één, maar drie coole actiespeeltjes kunnen maken. De speelmogelijkheden zijn eindeloos, want ze kunnen de prachtig gedetailleerde modellen zo vaak afbreken als ze maar willen en tot iets nieuws omtoveren. De pret kan beginnen!
Een cadeau met eindeloze mogelijkheden!

Het perfecte cadeau.

Het perfecte cadeau voor kinderen met niet één, maar drie modellen per set. Zo beleven ze onbeperkt bouw- en speelplezier! Het wordt nog lastig kiezen welk model ze eerst gaan bouwen. Zie hoe hun ogen beginnen te stralen wanneer ze alle mogelijkheden ontdekken en het model kiezen dat ze het eerst gaan bouwen.
Voor ieder wat wils!
Wat je passie ook is, er is voor iedere jongen en ieder meisje een perfecte Creator 3in1 set. Zo zijn er razendsnelle raceauto’s en trucks, helikopters en vliegtuigen die door de lucht scheren, angstaanjagende haaien en dinosaurussen, en prachtig gedetailleerde dierenwinkels en kermissen.